Не можу тебе не кохати...

Не можу тебе не кохати
Така уже доля моя.
Не хочу і болю завдати,
Щоб гідність страждала твоя.

Я дуже тебе поважаю,
Ти сонячний промінь в житті.
Що висвітлив душу, без жалю,
Яка мандрувала в пітьмі.

Та зараз спокою не має,
Хоч світла багато тепер.
Без тебе душа не співає...
І сонячний промінь помер...


Рецензии