Lebede albastre

            25.04.2016
           К И Ш И Н Ё В
              (Mold.)
Vai,cum trece timpul si se perde-n zare,
Trece primavara,vara e in toi.
Canta ciocarlia,randunele zboara...
Anii mei-comoara,nu-i intorci din nou.
Va grabiti,voi ,unde,lebede albastre?
Fara-un pic de mila,fara de popas...
Oare chiar e timpul,sa zburati din glastra?
Lebede albastre,nu ma intristati.
Ce va pasa voua,pasari calatoare,
Sa-mi mai dati o clipa,o ora de ragaz...
Sa ma-chin in fata sfintelor icoane,
Din gradina dulce,din al meu lacas.
Vai cum trece timpul,c-a un tren prin gara
Si se perde iute,undeva-n pustiu...
Lebede albastre,pasari calatoare,
Mai ramaneti astazi,Mane v-a fi tarziu.
Toamna lin isi cerne frunza aurie,
Fara alinare,din zori,pan- la chindii...
Lebede albastre,ruga si iubire,
Anii mei-comoara,schumpe amintiri.


Рецензии