Травневi чари

 Місяць травень завирує,
Світлом сонячним, теплом.
Нас природа зачарує,
Розквітаючим бузком.

Пелюстки в росі ранковій,
Цвіт у промені заграв,
Краєвид цей загадковий,
У раю мов побував.

Помилуюся красою,
Доки цвіт бузка п’янить,
Порадію своїй долі,
Що дарує оцю мить.

Забуяє цвіт садами,
Пелюстками зашумить,
Бузки запахнуть вечорами,
На квітку бджілка прилетить.

Розквітне буйно черемшина,
Зозуля в лісі закує,
До лісу пролягла стежина,
Людина світ цей пізнає.


Рецензии
Спасибо, Борис, за прекрасное стихотворение на чудесном украинском языке - родном языке моей мамы.
С уважением,

Ирина Субботина-Дегтярева   25.04.2016 08:24     Заявить о нарушении