Пiсенька про вишиванки, або Не сумне
Є і чорна – і вона пасує.
В мене є білявка-колежанка.
Є чорненька. І обох бракує.
То одну, то другу, як прийдеться,
люблю вишиванки, за нагоди...
І мені білявка не минеться.
І чорнявки не забуду вроду.
Хай красу дівочу Бог боронить!..
Хай не має спокою серденько.
...Я купив вишиванку червону.
Буде ще й милесеньке руденьке...
Свидетельство о публикации №116042501461