Любити не можна...
Стривожене небо загляне у вічі.
А осінь в печалі, а осінь в диму,
І серце, як листя, впадає у відчай.
Жаринкою котиться серед трави,
Тьмяніє, холоне і майже не б’ється…
Колись же любило й жило між людьми,
Моє нелюбов’ю поранене серце.
Згубилося зовсім в осіннім диму,
Та встигло іще під кінець прошептати:
- Любити не можна. Забути? Чому?
Та й стало з природою тихо вмирати.
Свидетельство о публикации №116042409065
Отчаянье сердца - ты будешь любим.
С теплом и пожеланиями счастья!
Борис Воловик 26.04.2016 21:44 Заявить о нарушении
Наталья Бидненко 27.04.2016 20:43 Заявить о нарушении