Пахне весною

Так пахне весною,
Що хочеться жити,
З душею простою
По світу ходити.
Дихати повітрям,
Яке так потрібне,
Насолоджуватись вітром,
Поки не набридне.
Слухати спів пташок,
В якому почуття палають.
Забитись в зграю думок.
Нехай вони серце крають.


Рецензии