Молитва матери 2 вар
Молилася мати до Бога, -
За дитину просила свою,
Щоб стелилася рівна дорога -
Без хвороб, гіркоти та жалю.
Щоб стрічалися добрі люди,
А у коси не вплелась журба,
Щоб всміхались дитині усюди
Та дорога квітчаста була.
Рік за роком струмочком збігає,
Віднімаючи в кожного Час,
Материнська любов не згасає,
І молитвою гріє нас.
І допоки звучить молитва –
Залишаємося дітьми
Рік за роком - то в старість гонитва,
Лиш для Неї - завжди малюки.
***
Молилася мати до Бога,
За дитину просила свою,
Щоб стелилася рівна дорога -
Без хвороб, гіркоти та жалЮ
Щоб стрічалися добрі люди,
А у коси не вплелась журба,
Щоб всміхались дитині усюди
Та дорога квітчаста була.
Струмочком проплили рОки -
Ніби вчора була молода.
Ми є дітьми, звучить допоки
За нас мамина молитвА.
20.04.2016
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.
ID: 66134
дата надходження: 22.04.2016
© автор: Світлана Крижановська
Свидетельство о публикации №116042404085