До укронаци

Не надійтеся, панове, що «жиди пархаті»
Не побачуть ваші гасла й будуть звати в хату.
Пам'ять кличе за Одесу… за тортури Яру…
«Шестикутники» на спинах… зневаги з гендлярів…

Посміхатись щиро будуть і добу, і тиждень,
«Ґешефт» хутко свій злупцюють, кляті, й на Великдень.
Так що марно не надійтесь, зазирніть в «талмуди»:
Ви чи будете в пошані, а вони – усюди.


Рецензии