Вiчно у строю

Побратими не вмирають,
Бо вони завжди в строю,
Батьківщину захищають
У нещадному бою.

Це вони лежать в окопах,
Вороги щоб не пройшли
Б’ють прицільно по їх ротах,
Щоби мертвими були.

Вороги не оживають,
Бо агресор бісів брат,
В пеклі душі їх страждають,
Не пускають в райський сад.

А смердюче їхнє тіло
Зогниє все у землі,
Бо робили підле діло,
Мов вовки скажені злі.

Побратими не вмирають,
Будуть вічно у строю,
Перемоги здобувають
З ворогами у бою.
20.04.16.


Рецензии