аПл - аПл - Sweet-baby
Принцъ никогда
ни ездил в Токио
В Владивостоке
только побывал
- Would You - The Highest Prime Magiesty give back 'em visit like to islands
- Who is that tribes over there - нас там - ?
- Japanese - highest techknical
- So sorry forgive me - much me too tired . What - ?
- We do our best HM !
- Yeapp - with russians look here pls never kidding out - furthermore
- Ok Mam !
Когда весь разговор их - переслушиваю
становится - ни по себе
Звонила Королева , по-матерински - Принцу
- Что-уж уже , - " u 're filthy cute baby - n - u know /// it )
Свидетельство о публикации №116042410988