Не жалкуй, не згадуй, не сумуй

Не жалкуй, не згадуй, не сумуй,
Течія все з часом віднесе.
Вузлики востаннє порахуй
І нехай травою заросте.

На папері залишають слід
Розділові думки-літаки,
Все минае, так збудован світ,
Вічності немае на Землі.

Спогади в скарбничку покладу,
Я, повір, ничого не забула.
Так, вперед прямуе стрілок рух,
Бо немає значення минуле.


Рецензии