Процюй

Надіючись на Бога,
Працюй, не спочивай,
Важка життя дорога
Та рук не покладай.

Борися й переможеш
Всі труднощі життя,
Гуртом ти легше зможеш
Дійти до здобуття

Добробуту родини,
Свободи почуття
Для кожної людини
Й щасливого життя

Надіючись на Бога,
Щоденно ти працюй,
А буде допомога -
Бери й життя будуй.
19.04.16.


Рецензии