коли болить...

І коли болить
просто помолись.
Просто посміхнись собі крізь сльози.

Бо усе пройде.
Кожному - своє
на оцій роздовбаній дорозі.

Хтось спіткнеться знов,
хтось впаде, у кров
обідравши вщент коліна.

Я спіткнусь, впаду
Встану і піду.
Бо я не руїна.

Крізь асфальт проб'ю
паросток життя.
Виживу і проросту любов'ю.
І хай топчуть, рвуть, палять і скубуть...
Виживу!!!Навіть захлинаючись кров'ю.


Рецензии