Святкування
Аж потерпли язики,
Нам жінки сказали з сумом:
- Ви ледачі пияки.
Купи всякої роботи
Вас чекали цілий день,
Ви ж напились до бридоти,
З вас не вирвеш ні телень.
Ну, яка у вас причина
Бити байдики тепер?
Де взялася ця чарчина
Особливо у четвер?
Не неділя ж, не субота,
Що за свято це у вас?
Чарку ви тягли до рота
У важкий весняний час.
Ми із кумом не мовчали,
Били байдики тепер,
Бо відставку святкували,
Яценюк вже не прем’єр.
18.04.16.
Свидетельство о публикации №116042202924