Украина ненька моя

УКРАЇНО НЕНЬКА МОЯ

Рідна ненька моя я з тобою до краю 
За діточок твоїх за немічних  твоїх
Твої груди і плечі бандити обсіли 
І сидять пацюками в авто дорогих

Україна моя зпантеличена збита
Незалежність твоя як на шії змія
І тобою злодій як повіею крутить
Загубила цноту Україна моя

Як остання жебрачка в роздертій одежі
Побираешся ти у пихатих панів
Я благаю тебе схаменися нарешті
І лицем повернися ти до рідних синів

Бо ж між нами нема і не буде різниці
Ми від віку ї до віку едина сімья
Я благаю тебе в мирі жити с Росіей
Україна ти ненька ти рідна моя

Автор Широков О.О. 21.04.2016. 1-26 мин
Київ Україна.


Рецензии