Ми ледь знайом, але дивно...

"Ми ледь знайомі, але дивно..."

Ми ледь знайомі, але дивно,
Чомусь здається так мені,
Що все життя з тобою разом
Живемо, наче уві сні.
Мабуть блукали душі довго,
Ніяк зустрітись не могли,
І різні долі їх спіткали,
Водночас рідні і чужі!

Червень 2005


Рецензии