Вже розквiтли каштани
Вже розквітли каштани,
В нас розквітли каштани.
Білі квіти – ялинки,
Що і в душі майорять.
Ви скажіть лиш каштани,
Розкажіть все каштани.
Літо нам виглядати,
Чи його довго чекать?..
Та всі каштани мовчать,
Вони ніби гордують.
І стоять, як солдати,
Як ті, прості, часові.
А усі квіти на них,
Усі гарно палають.
Як ті свічі, у храмі,
Теж, ніби як, часові.
І знаю добре вже я,
Відцвітуть в нас каштани.
А тепле літо прийде,
У своїй тій же порі.
Навкруги все буяє,
Так і літом буває.
І тому весело нам,
Та ще малій дітворі…
Довго квітніть, каштани…
15:55.21.04.2016.
Свидетельство о публикации №116042106829
Красивым языком написана, словно вышита на бумаге.
Алексеева Светлана Вячеславовна 22.04.2016 13:35 Заявить о нарушении
та відгук!
Мені, дуже приємно, бачити Вас, на своїй сторінці!
І на Вашій, мені також, сподобалось!
Заходьте ще!
З посмішкою, та теплом!
Михаил Онищенко2 22.04.2016 14:28 Заявить о нарушении