Лесной парламент
Лев-президент помер
У дуже поважному віці.
Залишився тільки мер,
Як у сусідньому лісі.
Влади здалось замало
Для чималенької зони.
То ж і обрали Раду,
Що видає закони.
Спікером став Орел,
Що бачить усе і далеко.
Помічниками - Осел
Та «незалежна» Лелека.
Коли натягли намети,
Гімн Лісу ледь-ледь заграв,
Зібралися Комітети
Із різних важливих справ.
Може якась жеманність,
А може проформи заради,
Знищили недоторканність
Для депутатів Ради.
Закон іще в силу вступав
І тільки «розв;язував руки»,
Як вовк віслюка задрав
Із Комітету Науки.
Жах усіх вмить охопив,
Наче піймали кулю,
Коли сам Орел забив
«Мажоритарну» Зозулю.
Отак і зійшла нанівець
Парламентська непотреба.
Байці прийшов кінець.
Може моралі не треба?
Свидетельство о публикации №116042105188
................... с УВАЖЕНИЕМ Борис.
Борис Шахов 2 31.08.2017 09:31 Заявить о нарушении
Валентин Серых 01.09.2017 07:28 Заявить о нарушении