Тимчасовiсть

Тимчасовість вічна,
А постійності нема,
Думка ця логічна,
Бо то часу вічна гра.

Отож зникне дикість,
Ненажерливість еліт,
Зя’виться вже милість
До людей та їхніх бід.

Штати в цьому приклад,
Дикими були колись,
Розвитку ось випад,
Зараз інші, придивись.

Нинішні порядки
Позникають і у нас,
Та не маю й гадки
Коли прийде наший час.
18.04.16.


Рецензии