Refrain - замужЪ 2
was all so changeable
Time , towns , space - is all
around
plays , und - the places
Maybe i'm dreaming - ?
Or u got crazy ?
Tell me is this a True
Тебе я больше ни - Невеста
A brand new bride - ?
May be i've got a crazy
Or , u became so nice , baby - ?
Peaxe\Moond so is changeable
etc
--------------------------------------------------------
* Petula Clark - " EvolutionЪ High-Rise "
Свидетельство о публикации №116042111286