А все же спорить... М. Цветаева, пер. на англ

   
    А все же спорить и петь устанет -
    И этот рот!
    А все же время меня обманет,
    И сон - придет.

    И лягу тихо, смежу ресницы,
    Смежу ресницы.
    И лягу тихо, и будут сниться
    Деревья и птицы.

                M. Tsvetayeva
    And yet of singing, arguing will tire -
    My tender lips!
    Time will sneak up and cheat me - old liar - 
    I will go to sleep.

    I will quietly lie, with lashes low,
    With lashes low.
    I will quietly lie, in my dreams will grow
    Trees, and blue birds will fly.


Рецензии