Чекання мить

Так серденько моє тремтить,
Чекаю я листа від тебе.
Десь зустрічі чарівна мить
Летить і поспіша до мене.
Чомусь обірваний зв’язок,
Мовчить мобільний на столі,
Так хочу я почути той дзвінок
І голос ніжний і далекий твій.
Надія у душі моїй живе
І бачу я тебе у своїх снах,
І вірю, що ти – щастячко моє,
Мій довгожданий вірний птах.
Я в твої очі ніжно подивлюсь,
Торкнуся сильних тих долонь,
Я кожну ніч за тебе так молюсь
І вірю, що не пройде доля осторонь.
Невже не чуєш ти серця вогонь,
Що тисячі кілометрів подолав?
Невже не візьмеш ти мене в полон
Своїх палких і дуже ніжних чар?
Так хочу я сказать: „Люблю”!
Так хочу вірити, що ти у мене є!
Не хочу бачить від людей жалю,
Кохання й щастя буде ще моє.
Я чую дивний звук в душі,
Я бачу риси твої уві сні
І вірю в ті слова прості,
Що пишеш ти мені в листі.
Благаю я, не обмани і
Не хвилюй мене мовчанням,
Хоча б три слова напиши:
„Цілую, люблю і чекаю!”

9.05.2005


Рецензии