А на вулицi не темно
А на вулиці не темно,
Скоро сонечко зійде.
І на серці любо, чемно,
Бо вже миленький іде…
Він не йде, а ніби пливе,
І то, Слава Богу!
Що під ранок сам прийшов,
Не спутав дорогу.
Ще й в канаві не заснув,
Не порвав собі сорочку.
Який він там би не був,
Він любить сина й дочку.
Я його також люблю,
Коли він не п’яний.
До себе міцно притулю,
Ти ж милий мій, рум’яний.
А як вип’єш вина діжу,
А може трохи більше.
Я ж до тебе вже біжу,
Щоби не стало гірше…
Любий пий, та розум май,
У нас же малі діти!
Або давай, пити кидай,
А я буду радіти…
І на вулиці, не темно…
06:15.20.04.2016.
Свидетельство о публикации №116042001413