Я горда!

Ти  знаєш…….. А я  так  тебе  люблю,
Моя велика,  мужня  Україна!
Складні  часи  бувають,
Та минуть,
Кому  складніше,
Нам  чи еквадорцям?
У  них  земля  здригнулася чомусь,
А  ще в  Країні  Вранішнього   Сонця,
Ти  знаєш….. а я горда, що   твоя,
Що не   живу  я  десь,  а саме українка,
Бо де  іще  такі ліси й поля,
Де в небі   так всміхаються  хмаринки?
Твій Київ  пам’ятає  все і всіх,
Князів, шляхетних  пані і  панянок,
Як  бард  Висоцкій тут творив  колись,
Вдихаючи  понад Дніпром світанок,
Війною  прагнуть  вже  не  раз злякать,
Скривавить  і  поставить  на коліна,
А ти, ти сильна,
 Здатна  все  здолать,
Бо ти велична, сильна,
Ти єдина!
19.04.2016


Рецензии