Регьмет гай стхадихъ

Къвазна сегьят, шехьиз Дунья,
Хура кьаз темен гай бала!
Яш жедалди фена хьи вун,
Фена къвалаг гила буба.

  Припев :
Стха гьар садаз герек я ,
Стха гьар садан девлет я
Стха амачирла дерт я,
Фенахьи вун михьи цаварал.


Йигъазмач вилерихъ диде,
къвезмач адаз саданни ван.
Гьатна дерт дидедин рик1е,
Тхурла, к1валяй хцин чан.

Я яр, вахарни, стхаярни
Йигъазмач, акур к1валахдал.
Гьикьван йисарин дустарни,
Ягъун тийиз физва сурал.

Рик1 михьи тир, я чан стха
Рик1яй гьеч акъуддач вун.
Туна вуна вири арха. ..
Вун галачиз, сефил я чун.


Рецензии