Дв куми
такий гвалт здійняли, ніби від чуми
люди їх сахались.
Лишень попрощались ввечері на річці,
а наче рік не зустрічались.
Обидві гарні, статні,
тільки поведінка не достойна жінки.
Язики мов помело, їх вже знає все село.
І ні одна не зрозуміла,чим менше слів,
тим більше діла.
Свидетельство о публикации №116041903260