Борщик

Першу страву у нас – борщик
З пампухами ми їмо,
Бо це глиняний наш горщик
У печі зварив його.

У тарілку із борщем
Киньмо ложечку сметани,
Всі ж пампухи з часницем,
Смакота і нуль догани.

Слиною ледь не вдавився
Як цей борщик описав,
Та я все ж не розгубився,
Бо водичку я ковтав.
17.04.16.


Рецензии