Боль за Украину

УКРАЇНО,МОЄ СЕРЦЕ РОЗРИВАЄТЬСЯ ВІД БОЛЮ.
УКРАЇНО,МОЄ СЕРЦЕ ЗАЛИШАЄТЬСЯ З ТОБОЮ.
ВІРЮ В НАШУ МИРНУ  ДНИНУ!
ВІРЮ В СЛАВНУ УКРАЇНУ!
БЕЗ ЗАГАРБНИКІВ ПРОКЛЯТИХ,
БЕЗ СОЮЗНИКІВ ЗАСРАТИХ.
БЕЗ ПОЛІТИКІВ ПИХАТИХ,
БЕЗ ЧИНОВНИКІВ ПУЗАТИХ!
ТИХ,ЩО В РАДІ ЗАСІДАЮТЬ,
І СМІШАТЬ ВСІХ,І ЛЯКАЮТЬ!
ЛИШ ПРО СЕБЕ ВОНИ ДБАЮТЬ,
ЛЮДЯМ В ОЧІ ПИЛ ПУСКАЮТЬ.
ОДНА МЕЛЕ ЯЗИКОМ,
МОВ КОРОВА ТА ХВОСТОМ!
ДРУГІ З ВИЛАМИ КРУЖЛЯЮТЬ-
ВСІХ СОБАК В СЕЛІ ЛЯКАЮТЬ.
ПОЛАМАЛИ-ПОДРОБИЛИ ВСЕ,ЩО ЛЮДИ ПОРОБИЛИ.
 А САМІ СВОЇ КАРМАНИ НАБИВАЮТЬ ВІД ОБМАНУ.
ОСЬ ТАКА НОВЕНЬКА ВЛАДА -
ЛЮДЯМ ГІРШЕ-ВОНА РАДА!
ТО Ж НАДІЯТИСЯ ТРЕБА
ЛИШЕ,ЛЮДОНЬКИ,НА СЕБЕ!
 
19.04.2016.21.00


Рецензии