Н1хто

Яке дивне почуття коли тебе малюють,
як начебто всю душу наскрізь продує.
а той хто малює, емоції ловить
малює портрет, але й слова не мовить.

Мені здається, ти не завжди розумієш,
коли з рота їдкий дим випускаєш
але ж думки твоєї ніхто не почує
не зрозуміє чим дихаєш ти , і що вмієш 

Адже ніхто не знає як правда ти любиш
як багатьох людей ти усвідомлено губиш
ти думку гадаєшь: "Це ж правда любов"
але душу ти раниш, зрадою знов.


Рецензии