Кричали

Кричали всі: «Ганьба! Ганьба!»,
Як розійшлася ця юрба,
То не змінилося нічого,
Бо нашій владі не до того,

Щоб працювати на людей,
Бо ближча їй багатих коло,
Добробут лиш своїх сімей,
Тож і працюють на нас кволо.

І буде це до тих аж пір
Як їх насильно проженемо
Аж до Швейцарських може гір,
А гроші всі в них заберемо.
17.04.16.


Рецензии