Цитата

Axtarmaq probleml;ri insanlarda v; onlar;n h;r;k;tl;rind;. Problem h;r yerd;dir.
V; h;r k;s ;z; q;rar verir , onlar; h;ll etm;k v; ya sad;c; olaraq m;h;l onlar;n m;vcudlu;unu v; bu zaman daim усугублять ;z m;vqeyi var.


Рецензии