Менi все ввижалося

І мені все ввижалося, що ти прийшла,
бо бачив я, як ноги твої
мого пустуватого світу кордон перетнули.
І видів так само, як руки до мене тяглись,
як була голова
і до мене вона увесь час розмовляла;
як знімалися туфлі я вгледів,
як сумка поклалась на краю дивана,
як сіли сідниці,
і бозна ще скільки речей
говорили про те, що ти поряд.

Я бачив ті ноги і руки, і спину і груди я,
навіть, там бачив,
 і пагорб маленький внизу живота,
а запах відчув твого тіла,
а тільки-но очі відкрив, то й не зміг доторкнутись…


Рецензии