13. 04. 16

Тихенько та лагідно, мій чоловіче,
Штовхало мене вечірне узбіччя.
Хотіло, щоб я тут ніколи не чула
Твій голос м'який і шалене минуле.

Та я навесні знов прийшла на узбіччя,
Бо порожнеча, мов сірая вічність,
Сварилась на мене, жалілась, палала.
"Без нього пусте все, невже ти не знала?"

У квітні я квіткою цвіту на узбіччі.
На тебе чекаю, мій чоловіче.
Ти, мабуть, колись проминеш о це місто.
Чекаю на тебе. Назавжди. Це звісно.

13/04/16
ankaOZ©


Рецензии