13. 04. 16

Без тями. Без жалю. Без бою.
Навік я без тебе. Журбою
Ковтається серце в долонях,
Ковтається доля у болю.

Розчулена. Затишно. Морок.
Такий ти дивак, ти мій Поллок.
Мій сум і омана. Та мрія
Лелекою білою влетіла.

І впала без тями. Без бою.
Навік я без тебе.
З тобою.

13/04/16
ankaOZ©


Рецензии