можливо написати
Невже знайдуться ті слова,
що можуть описати те бажання
від щастя коли кругом голова.
Невже можливо підібрати
акорди, ноти та рядки,
що зможуть душу обійняти
пригорнути й цілувати залюбки.
Невже мої слова чіпляють тебе
й кажуть більше, чим насправді є
Так боляче дивитися на мене
Коли з тобою поруч інша йде.
Хіба так можна розказати
Про біль оту що у мені.
Хіба ж так може сильно бити
Серце там у глибині.
Мої слова написані з любов*ю
і відчай в кожному рядку
живеш Ти досі в моїх скронях
і тільки через тебе я живу.
Свидетельство о публикации №116041704486