Виват, король, виват!

Виват, король,
Виват!
Виват, король!
Ты беден
Иль богат,
Но это -
Твоя роль.
Завистники -
Кругом,
Друзья
Обходят дом.
Король сейчас -
Король потом.
Фанфаров труб
Беда,
Ты властен
Иногда,
Ведь ты -
Король всегда!
17 апреля 2016 года.


Рецензии