Вишнi зацвiли

Приємно і красиво зацвіли
Як інеєм покрились милі вишні
Які вони чудові, в дні коли,
Весна приносить в душу море тиші

Горіли квіти, наче як вогонь
Це вишні загорілися на сонці
Летіли білі цяточки з долонь
По різному чудові в кожнім році

Коханням зацвітають у садах
Квітками білосніжного пейзажу
Лоскочуть ароматами у снах
Сніжинки нескінченного тиражу

Усе тоді втопає в поцілунках
Торкаються, і тішаться вуста
Зароджується ніжне щось в стосунках
О Боже, як красиво зацвіла!

Одним єдиним цілим стане ніжність
Закоханість і чистая любов
Вишень моїх тендітна білосніжність
І цвіт, який у квітні нас знайшов

Спочине синє небо в мокрих хмарах
Дощі тепла по справжньому спочинуть
Лиш цвіт вишневий зараз в дивних чарах
І я у тому цвіті жити лину...


Рецензии