Абонент недоступен. укр. язык

Абонент недоступний

Відімкнулась. Не буде
Від тебе дзвінка.
Ти- минуле. Розірвана
Нитка тонка,

Що тяглась через простір
До серця твого,
Та, що несла, мов постер,
Священний вогонь.

Розлітається вовну
З'їдаюча міль,
І стихає у серці
З гірчинкою біль,

Що між ребрами коле,
Мов кара небес-
Жах, що більше ніколи
Не чути тебе.

Він повернеться. Є
У минуле мости.
Звідти будуть ще довго
Надходить листи,

Мов пташки потойбічні,
Що в Вирій летять,
Мов думки про одвічне,
Що треба пізнать,

І з кінцями розірвані
Звести кінці,
І безтямно стискати
Айфон у руці

У бажанні почути
Знайоме "Алло"...
..."Абонент недоступний".
Минуле пішло.


Рецензии