Подаруй любов

Ти, дівча, моє кохання,
Подаруй мені любов,
Він сказав їй це бажання
Й милу так собі знайшов.

Брови чорні, очі карі
І приємний голосок
На життєвому базарі
Нападав на хлопців шок.

А як пісню заспіває
Аж душа у всіх тремтить,
Добрий розум вона має,
Є про що поговорить.

А цілується так палко,
Що летить він в небеса,
Їй віддав би все, не жалко,
Бо дружинонька краса.
16.04.16..


Рецензии