Огонь и лед Р. Фрост, пер. с англ

   Одни твердят: Наш мир огонь сметет.
   Другие - лед.
   Познав желанья жар,
   Я с теми, кто
   За гибельный пожар.
   Но если миру суждено
   Второй изведать ад,
   Я знаю - ненависти страшен хлад,
   И для уничтоженья лед
   Прекрасно подойдет.

          Fire and Ice
                R. Frost
   Some say the world will end in fire,
   Some say in ice.
   From what I tasted of desire
   I hold with those who favour fire.
   But if it had to perish twice,
   I think I know enough of hate
   To say that for destruction ice
   Is also great
   And will suffice.   


Рецензии