Бабiна лета
Безліч* фарбаў, дарог прасцяг*...
Захаваецца* ў памяці гэта,
Толькі згубіцца ў буднях працяг*...
І рукі першы дотык* нясмелы
Здасца* лепшым з таго, што было.
Ляжа іней на скроні* белы,
А ў душы застанецца святло...
лепш -- лучше
безліч -- бесчисленное множество
прасцяг -- простор
захаваецца-- сохранится
працяг -- продолжение
дотык -- прикосновение
здасца-- покажется
скроні -- виски
Свидетельство о публикации №116041602907