Кохання сонце запалило

Кохання сонце запалило
В моїм понурому житті.
Але воно пройшло як злива,
Калюжі залишив по собі.

І буду пам’ятати вічно
Я промінь цей в моїм житті.
Але тепер якось незвично
Тихенько потопати в каятті.

Дурних речей зробив не мало
І слів дурних сказав ще більш.
Коли вже поряд тебе не стало
Я зрозумів, що не цінив раніш.

Це був кінець – завіса впала,
Як гільйотина серце розрубала.
І покотилося воно у бруд та пил,
Горілки вперше я тоді собі налив.


Рецензии