Думи

Думи, мої думи, чом ви не легкії?
Чом сумую з вами, чом я не радію?
Чом нещасній долі підкорятись мушу?
Чом своїй любові не відкрию душу?

Чом не обіймаю я свою кохану,
Чом для неї зірку з неба не дістану?
Чом я маю жінку гарну та немилу,
Чом її кохати я не маю сили?

Господи! Навіщо ти мене караєш?
Чом ти моїм серцем так жорстоко граєш?
Скільки ще такеє мушу я терпіти,
Мучитись душею, наче пес побитий?


Рецензии