Не пробачай

Я для тебе стану вітром востаннє,
Хай мій сміх мов листва шелестить.
Доторкнуся до вій на прощання,
Пам`ятай, прошу, любий, цю мить.

Хай все небо покрито журбою,
Кляті хмари навіяли сум!
Пам`ятай, любимй мій, я с тобою.
Вберегу від безжалістних дум.

Різнобарвна квітуча весна
Чорно-білою стала ураз.
Ти пробач, що я не свята,
Але не прощай образ.

Уві тьмі я давно загубилась.
Та чи варто кудись йти?
Ця пітьма так мені полюбилась,
Що, мабуть, вже шляху не знайти.

Як мала нетямуща дитина
Я руйную своє життя.
Ти пробач мене, любий, милий,
Я ж казала, що вже не свята.


Рецензии