Пабачтэ! Лой дэсь вшэ

Любовь! Странное дело!
О-ёй! Ноет пот серцэм!
И как справицца с этим…
Госпади! Дайте ш леди мне!

Вот ана! Ах! Нилачка!
Да щэ й ий на лыжах, бач!
А я… опэнёк. Ныц а ны кемлю й.

Как пахнут бырэзкы!
Вэсна! Ах, как мне тесна!
Шо ж гэто такэе…
Да, вышли в свет кветКи сь.

Ну, й вота, та тэкля ш.
Ага, ну, глень, в белым ж!
И куды пак нысэцьця…
Ны бачыць ий дзеда.

ПрывЕтик, ЛюсьЕтта! –
А, да. До суседа йду.
Бо шось захварэв ён зь.
Дазь ходыць пат себе, х.

Ну-да, ну, й панесла
Супчык кабета
Тут во щэ й Медьведю зь.
Спарсмену! ЖывэньКому щ!

А я, ну, хо, хе, ху!..
Траво наслашдеюсь но вж.
Сатсанг – эта ш ведама
Кажнай во Петичцы.

Ну, робыма 9, а, мо, й ий все 10.
Всю нич до рассвета.
Кому. Що. ЦукерКи зь.

… а так… шо ты, ветер!
В башке и в гаршке, хи.
Но дай бык насетКу сь –
Ох, вмазав бы й… кепкай.

Бах! Бах… шо то треснуло?
Ага! Так, мий Федя!
Засев шэ з абеда
За трахтар во, пень сив.

А вышав – понев чы?
Хм, ха, м… моче в нерв.
Хаззаин жэ нэмоч.
ЗахВахЧык фсех дзевак сь.

… про гэ всэ й другэе
Е шэ й в ПоэмБук.
Чытайтэ ж Котечэ Зылёнэ ПенСнэ.
Все ссылки – в конце книжк.

...ах, сучычка? Тхир ж Грим


Рецензии