Здалося

Пташиним співом в душу увійшла,
Утримуючи музику кохання.
На мить, у світ буденності зайшла,
І зникла, та я встиг зловить кохання.

Лиш відлунням чую я тебе,
В мріях образ свій мені малюєш.
І було кохання то чи ні?
Хоч у споминах, але мене лікуєш.

А думкою, знов у всесвіті блука,
Чи побачу я тебе в останнє?
Хоч би раз, відчути ці вуста,
Не моя… і смуток від бажання.

Хочу, та не можу осягнуть.
Ну і як в житті таке бува?
Тільки раз побачив, та поснуть…
І без тебе в серці сил нема.

Я би тільки бачив… чув тебе…
На світанні цілував твоє волосся,
Але вже пів року лиш про те,
Це кохання, або це здалося?


Рецензии