Миле серцю Пол сся

Миле серцю Полісся,
Синьоока Волинь.
Назва лине, як пісня.
В небо тягне, у синь.

У діброві зеленій,
У сосновім борі
Величаві олені,
Довгоногі чаплі.

А над полем – нивою
Розмахнув крила крук.
І водою живою
Соловейковий звук.

Над озерами пара,
Човник тихо пливе…
Хай Чорнобильська кара
Милий край омине.
2006


Рецензии