Мрiйник, або Географiя кохання
Хай потяг біжить через Стрий.
В Карпатах у рисочки твого лиця
вдивлятимусь мріями мрій.
А хочеш, ми вийдемо просто в Стрию,
Містечку, де юність жива.
Я мрію згадаю юнацьку мою.
Скажу тобі юні слова.
А хочеш, то просто не кинемо Львів.
У Львові знайдемо себе...
Мені – лиш би я тебе за руку вів,
на мить не втрачав би тебе...
Свидетельство о публикации №116041401355
Ирина Корьёва 2 26.04.2016 10:33 Заявить о нарушении
НУ УЖ НЕТ!!
Ирина Корьёва 2 26.04.2016 16:03 Заявить о нарушении