Романтичний романс, або Чернетка для освiдчення
Віднедавна Ви – панна моя.
Може, все це щаслива омана,
Але... «Панна», – повторюю я...
Не сумна, не смішна, не наївна.
Моя панна така вже, як є.
До дорослої ляльки подібна.
Веснооке надбання моє.
Я у віршах співаю осанну.
І відлуння теплом віддає...
Ви й не знаєте: Ви – моя панна.
Знаю я, що насправді Ви є...
Свидетельство о публикации №116041411117