Це приснилось менi
Це приснилось мені,
І я бачив у сні.
Як веселка,
Над річкою сяє.
Чи було так, чи ні,
Однаково мені,
Бо веселка в душі,
Моїй грає.
Різнобарвна уся,
Та веселка моя.
Моя доля,
Щастя й кохання.
А я все щодня,
Напуваю коня.
Бо любов то моя,
Вже остання.
Чи приснилось мені…
08:00.13.04.2016.
Свидетельство о публикации №116041302136
І я Вам дякую, Юлія, за відгук!
Радий бачити Вас, на своїй сторінці!
З повагою та теплом!
Михаил Онищенко2 19.04.2016 21:36 Заявить о нарушении